Schedule. 8th September

Product & Design Stage
Front End Stage Powered by TransferWise
8:30
Registration + breakfast
60 min
9:30
Product & Design Stage
Opening words
Keynote: Can You See The User in This Experience? Chris Linnett / Typeform
60 min
10:30
Coffee break
30 min
11:00
Product & Design Stage
Converting Interest Into $ Kair Käsper / Pipedrive
35 min
Front End Stage
The Power of CSS Una Kravets
35 min
11:35
Product & Design Stage
More than Meets the Eye Sean Li / Kitematic
35 min
12:10
Lunch
1 h 20 min
13:30
Product & Design Stage
Machine Learning from a Product Perspective Inga Chen / Squarespace
35 min
Front End Stage
I Didn’t Know the Browser Could Do That! Sam Bellen
35 min
14:05
Product & Design Stage
Designing for Learning Applications Jonn Galea / Lingvist
35 min
Front End Stage
Generating Therapy in JavaScript Jana Beck
35 min
14:40
Coffee break
30 min
15:10
Product & Design Stage
Mission Driven Marketing Russell Smith / TransferWise
35 min
Front End Stage
A Modern Front-End Workflow with DevTools Umar Hansa
35 min
15:45
Product & Design Stage
How to Design Experiments that Don't Suck Willie Tran / Dropbox
35 min
Front End Stage
How to be a Web AV Artist Ruth John
35 min
16:20
Coffee break
30 min
16:50
Product & Design Stage
Emotional experiences that sell: lessons from the advertising world Martin Salo / Realeyes
35 min
17:25
Closing words
10 min
17:35
Dinner
1 h 25 min